PLAN HIER JE AFSPRAAK VOOR EEN HOMESTYLING

over

AIMÉLIE

Aimélie is ontstaan vanuit mijn twee kinderen Aimée en Zélie. Door hen besefte ik me dat ik graag bloemen wilde die áltijd blijven staan, lees; het hebben van twee kleine kids is te druk om je ook nog met verse bloemen bezig te houden ;). Je wilt gewoon altijd van een mooi boeket kunnen genieten. 

Bloemen die je niet hoeft te verzorgen, maar één keer op de vaas hoeft te zetten en je hebt er geen omkijken meer naar. Ze fleuren je huis op en gaan een leven lang mee. Daar was ik naar op zoek toen ik kinderen kreeg. Ik houd van kleur in mijn huis en van bloemen. Maar met een mooi boeket is het iedere keer weer zo zonde om ze na een week of iets langer weg te moeten gooien. En met kinderen heb je gewoon net even wat minder tijd om ook die verse bloemen te onderhouden.

Aimée en Zélie zijn daarom mijn inspiratiebronnen geweest om op zoek te gaan naar duurzame bloemen. Een boeket waar we altijd blij van worden, ook als we drie weken op vakantie zijn geweest. En hier kun je ze vinden. Zoek mooie plekjes in huis, dus ook de badkamer en de wc. Want deze bloemen hebben geen licht meer nodig, maar vooral een plekje om te shinen. 

AIMELIE

Sale

Unavailable

Sold Out